Limitovaná edícia FESTINA Eva Adamczyková

Festina uvádza na trh dve limitované edície dámskych hodiniek venovaných snowboardistke Eve Adamczykovej, za slobodna Samkovej. Olympijská víťazka je od minulého roka tvárou značky.


Pri tvorbe limitovaných edícií padla voľba na obľúbené modely Alegria z Boyfriend kolekcie, z ktorej si Eva vybrala dva odtiene svojej obľúbenej modrej farby. Od štandardnej sériovej produkcie sa oba modely líšia motívom fúzov, ktorý je pre úspešnú snowboardistku už dlhé roky typickým poznávacím znamením, a na hodinkách je vyvedený v spodnej časti číselníka.

„Fúzy ako svoje logo používam už pekných pár rokov. Logo je samozrejme postavené na fúzoch a celé dohromady vytvára motív úsmevu, čo ma myslím celkom charakterizuje. Je to taký môj podpis,“ uviedla Eva Adamczyková k motívu na číselníku.

Každá edícia vznikla v počte 300 ks, hodinky sú individuálne číslované na zadnom viečku. Oba modely sú dodávané v štandardnej krabičke. Verzia so sýto modrým číselníkom je označená referenciou 20622/AE1, verzia s kobaltovo modrým číselníkom potom 20622/AE2.


Odkaz na hodinky